Σύνδεση      Εγγραφή     Sitemap     instagram facebook
download app
google play app store

image
image
image
image
image
image
image
image
image
Εκδηλώσεις 2021

Μουσική εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής 2021: του ΝΠΔΔ Κέντρου Κοινωνικής Ανάπτυξης

Το Κέντρο Κοινωνικής Ανάπτυξης του Δήμου Αμφιλοχίας σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας & Λευκάδας, την εθελοντική ομάδα ΕΠΠΙ-ΔΡΟΥΜΕ και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, διοργάνωσε μουσική εκδήλωση στα πλαίσια εορτασμού των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο αρχαίο κάστρο της Λιμναίας στην Αμφιλοχία.

Στη μουσική δράση συμμετείχε η Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας, στο τραγούδι, ο Σπύρος Σιώλος, στο κλαρίνο ο σολίστ Γιώργος Καραντζίνης και στο βιολί ο Γεράσιμος Καραντζίνης. Την συνολική καλλιτεχνική επιμέλεια είχε αναλάβει ο Γιώργος Τσόγκας, Αρχιμουσικός της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αμφιλοχίας.

Επιπροσθέτως, στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε εισήγηση με θέμα: «Τραγουδώντας την ιστορία μέσα από τα κλέφτικα τραγούδια μας» από τον Γιώργο Τσιάκαλο, Ιστορικό, Υποψήφιο Διδάκτορα Ιστορίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας, η Πρόεδρος ΚΕ.Κ.Α.Δ.Α. Ζωή Ντρούτση, η Παρθενία Χαρίτου, Συντονίστρια Εκδηλώσεων Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής και Επικεφαλής της AΜΚΕ Εππι-Δρούμε, η Φραγκούλα Γεώρμα, Αρχαιολόγος, Εκπρόσωπος Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας & Λευκάδας, ενώ ο συντονισμός πραγματοποιήθηκε από τη Διευθύντρια Πολιτισμού και Νεολαίας του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και νήσων, Γεωργία Παράσχου.

ΤΟΠΟΣ: Κάστρο Αρχαίας Λιμναίας Αμφιλοχίας.
ΧΡΟΝΟΣ: 20/06/2021

Δείτε την εκδήλωση: Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής 2021 

image
image
image
image
image
image
image
image
image

NEA-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δεν βρέθηκαν νέα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση

Τηλέφωνο

Emails-Website

 

 

123

Ψηφιακό σύστημα πολυεπίπεδης ανάδειξης της ιστορίας
και του πολιτιστικού αποθέματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
ΟΠΣ 5069382
123

Search