Σύνδεση      Εγγραφή     Sitemap     instagram facebook
download app
google play app store

image
image
image
image
image
image
Εκδηλώσεις 2021

21 Ραδιοφωνικές εκπομπές για το 2021: της Κοιν. Σ. Επ. Βήματα Ελευθερίας

Μέρος των δράσεων που συγκροτήθηκαν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, προκειμένου να τιμηθούν τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, αποτέλεσε η δημιουργία του διαδικτυακού ραδιοφώνου, ART RADIO.GR, καθώς και του καναλιού, ART TV.GR, τα οποία επέτρεψαν την απήχηση των εκπομπών, που αφορούν στα γεγονότα και τα πρόσωπα της Ελληνικής Επανάστασης, τόσο σε τοπικό - περιφερειακό επίπεδο, όσο και σε διεθνές.

Τα δύο αυτά διαδικτυακά μέσα, φιλοξένησαν 21 ραδιοφωνικές εκπομπές, στις οποίες συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Ανδρέας Φίλιας, Υπεύθυνος για τον συντονισμό των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια, καθώς και μέλη της γνωμοδοτικής επιτροπής «Δυτική Ελλάδα 2021», πολιτιστικές δράσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, ποιητικών συλλογών, χορευτικών και μουσικών συνόλων, σχετιζόμενα με το 1821, σε μια διαδικασία προβολής της ταυτότητας και της συλλογικής μνήμης των ιστορικών και κοινωνικών γεγονότων της περιόδου εκείνης, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

Στον ηλεκτρονικό ιστότοπο ειδήσεων αναρτήθηκαν όλα τα γεγονότα και οι εκδηλώσεις που είχαν τεθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στα πλαίσια τίμησης των 200 χρόνων από τον Αγώνα των Ελλήνων, καθώς και η μαγνητοσκόπησή τους, με σκοπό τη μετέπειτα προβολή στο διαδίκτυο.

Η λειτουργία του διαδικτυακού ραδιοφώνου και καναλιού, στόχευε στη προσφορά ιστορική γνώσης και ενθύμησης των δρωμένων της Ελληνικής Επανάστασης, καθώς επίσης και στην ανάδειξη της συμβολής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τόσο στο παρόν, όσο και στο μέλλον, μέσα από τη διαδικασία ζωντανής αναμετάδοσης και την επιλογή μετέπειτα προβολής των εκπομπών, αντιστοίχως. 

ΤΟΠΟΣ:  Πάτρα.
ΧΡΟΝΟΣ: 03/02/2021

Ακούστε τις εκπομπές:

image
image
image
image
image
image

NEA-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δεν βρέθηκαν νέα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση

Τηλέφωνο

Emails-Website

 

 

123

Ψηφιακό σύστημα πολυεπίπεδης ανάδειξης της ιστορίας
και του πολιτιστικού αποθέματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
ΟΠΣ 5069382
123

Χρησιμοποιούμε cookies ώστε η τοποθεσία μας να λειτουργεί σωστά, να εξατομικεύουμε περιεχόμενο και διαφημίσεις, να παρέχουμε λειτουργίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να αναλύουμε την κυκλοφορία μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση της τοποθεσίας μας στους συνεργάτες μέσων ανάλυσης.

Search