Σύνδεση      Εγγραφή     Sitemap     instagram facebook
download app
google play app store

Διαμονή

Ξενοδοχείο Θεοξενία

Το Theoxenia Hotel βρίσκεται δίπλα στη διάσημη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου και πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης. Το ξενοδοχείο Theoxenia προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εγγύηση 3 αστέρων.

Ένα φιλικό και αφοσιωμένο προσωπικό θα δημιουργήσει μια στοργική και χαλαρωτική εμπειρία. Το ξενοδοχείο διοργανώνει διαλέξεις, δείπνα, εξετάσεις πτυχίων, συνέδρια, δειγματοληψίες εταιρειών.

Τα δωμάτια του Theoxenia σας δίνουν την ευκαιρία να απολαύσετε τη διαμονή σας σε υπέροχους χώρους αισθητικής που συνδέονται άψογα με το φυσικό περιβάλλον παρέχοντας όλα τα αγαθά όπως κλιματισμό, TV - digital digea, δωρεάν wifi - internet, mini bar, μπάνιο, room service και θέα στη μαγευτική λιμνοθάλασσα. θα λατρέψετε τη φιλοξενία του ιστορικού Μεσολογγίου. Υπάρχουν σουίτες, τετράκλινα, τρίκλινα και μονόκλινα δωμάτια για όλες τις ανάγκες των πελατών.

Στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου υπάρχει χώρος στάθμευσης για αυτοκίνητα, λεωφορεία, μοτοσικλέτες και ποδήλατα. Μπορείτε να πάρετε το πρωινό σας στο κεντρικό εστιατόριο με θέα στον καταπράσινο κήπο και τη λιμνοθάλασσα. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρει ελληνικά και μεσογειακά πιάτα.

Οι ενήλικες μπορούν να χαλαρώσουν στο μπαρ του ξενοδοχείου, ενώ τα παιδιά μπορούν να παίξουν στην παιδική χαρά. Υπάρχουν όμορφοι εξωτερικοί χώροι και καταπράσινοι κήποι όπου ο επισκέπτης μπορεί να χαλαρώσει. Επίσης, στον χώρο δίπλα στο ξενοδοχείο υπάρχει πισίνα.

Πηγή φωτογραφίας: goo.gl

NEA-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δεν βρέθηκαν νέα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση

Μεσολόγγι

Τηλέφωνο

Emails-Website

 

 

123

Ψηφιακό σύστημα πολυεπίπεδης ανάδειξης της ιστορίας
και του πολιτιστικού αποθέματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
ΟΠΣ 5069382
123

Search