Σύνδεση      Εγγραφή     Sitemap     instagram facebook
download app
google play app store

image
image
image
Εκδηλώσεις 2021

ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, ΕΠΠΙ-ΔΡΟΥΜΕ ΑΜΚΕ: “ΒΑΛΤΟΣ & ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ”

Διοργάνωση ημερίδων στα χωριά του ορεινού Βάλτου, αλλά και στην Αμφιλοχία και στο Μενίδι, που σκοπό θα έχουν την ανάδειξη και την προβολή όλων των ιστορικών συμβάντων, αλλά και την προσέλκυση επισκεπτών.

Ημερίδες μελέτης τοπικής ιστορίας

Θύαμος

Εισηγήσεις από πανεπιστημιακούς, συγγραφείς του τόπου, απογόνους κλπ, με θέμα : Τα πρώτα σύνορα του Ελλην.Κράτους, Το σπίτι της γυναίκας και των παιδιών του Γ.Καραϊσκάκη, Ράγκος, Σκυλοδήμος, Κοντονίκας, Οικονόμου, Ψαρογιάννης, άγνωστοι πολεμιστές.

Περδικάκι (Σακαρέτσι)

Εισηγήσεις από πανεπιστημιακούς, συγγραφείς του τόπου, απογόνους κλπ, με θέμα : Γενικά αρχεία του κράτους, Μπουκουβάλας, Ισκος, Μπακόλας, Πατροκοσμάς, Μάχη της Μηλιάς, τα πρώτα σύνορα του κράτους.

Εμπεσός (περιλαμβάνει και χωριό Σταθά)

Εισηγήσεις από πανεπιστημιακούς, συγγραφείς του τόπου, απογόνους κλπ, με θέμα : Γιάννης Σταθάς, Ανδρέας Ισκος, επίσκοπος Ρεγκούτας, η ιστορική Μηλιά, άγνωστοι αγωνιστές & πολεμιστές.

Χαλκιόπουλο

Εισηγήσεις από πανεπιστημιακούς, συγγραφείς του τόπου, απογόνους κλπ, με θέμα : Αποκλείστρα Καλάνας, Κατσαντώνης, Κώδτας Χατζόπουλος, Βαλτινοί, Κοντογιάννης, Καραχρήστος, Μαλεσιάδας, άγνωστοι πολεμιστές.

Τρίκλινο

Εισηγήσεις από πανεπιστημιακούς, συγγραφείς του τόπου, απογόνους κλπ, με θέμα : Ιστορική Μάχη της Τατάρνας, Ιερά Μονή Τατάρνας, Κασβίκης, άγνωστοι πολεμιστές.

Αμφιλοχία

Μενίδι


ΤΟΠΟΣ: ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

ΧΡΟΝΟΣ: 05/08/2021

image
image
image

NEA-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δεν βρέθηκαν νέα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση

Τηλέφωνο

Emails-Website

 

 

123

Ψηφιακό σύστημα πολυεπίπεδης ανάδειξης της ιστορίας
και του πολιτιστικού αποθέματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
ΟΠΣ 5069382
123

Search