Σύνδεση      Εγγραφή     Sitemap     instagram facebook
download app
google play app store

image
image
image
image
image
image
image
image
image
Εκδηλώσεις 2021

Επετειακή, διαδικτυακή εκδήλωση για το 1821: του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου

Ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος διοργάνωσε, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, επετειακή εκδήλωση 2021, αφιερωμένη στην 25η Μαρτίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, λόγω συνθηκών της πανδημίας και παρουσιάστηκε από τον πατρινό δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Φλαμή. Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου, κ. Παπαθεοδώρου, η αντιπρόεδρος κα. Ασημακοπούλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και υπεύθυνος των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την επανάσταση, κ. Φίλιας, ο Πρόεδρος Περιφερειακού συμβουλίου, κ. Παπαδόπουλος, ο κ. Φωκίων, Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, κ. Παπαδόπουλος, καθώς και άλλοι βουλευτές Αχαΐας Ν.Δ..

Κεντρικός ομιλητής της δράσης υπήρξε ο καθηγητής Δημήτριος Σταθακόπουλος, Καλαβρυτινής καταγωγής, Δρ. Παντείου Πανεπιστημίου-Οθωμανολόγος, συνεργάτης του εργαστηρίου Τουρκικών και Ευρασιατικών Μελετών (ΕΤΕΜ) του Παν. Πειραιά, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Διπλωματούχος Βυζαντινής μουσικής – μουσικολόγος.

Συγχρόνως, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση χορευτικών με επετειακά τραγούδια και συνοδεία του χορευτικού του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου.

Επρόκειτο για μια δράση, που θα αποτελέσει παρακαταθήκη για το μέλλον, η οποία αποδίδει τιμή και σεβασμό στη μνήμη των αγωνιστών που πολέμησαν για την Ελευθερία του Ελληνικού Γένους.

ΤΟΠΟΣ: Διαδικτυακή εκδήλωση.
ΧΡΟΝΟΣ: 27/03/2021

image
image
image
image
image
image
image
image
image

NEA-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δεν βρέθηκαν νέα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση

Τηλέφωνο

Emails-Website

 

 

123

Ψηφιακό σύστημα πολυεπίπεδης ανάδειξης της ιστορίας
και του πολιτιστικού αποθέματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
ΟΠΣ 5069382
123

Search