Σύνδεση      Εγγραφή     Sitemap     instagram facebook
download app
google play app store

Δημιουργία διαδικτυακού ραδιοφώνου με ονομασία ART RADIO.GR και διαδικτυακού καναλιού με ονομασία ART TV.GR .Αυτά τα δυο διαδικτυακά μέσα θα έχουν απήχηση όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο περιφέρειας και διεθνώς καθώς το διαδίκτυο είναι σήμερα ο πιο διαδεδομένος και άμεσος τρόπος επικοινωνίας, πληροφόρησης για όλες τις ηλικιακές ομάδες (έφηβοι, ενήλικες ,ηλικιωμένοι κ.α.).

Ο χώρος που θα βρίσκεται το διαδικτυακού ραδιοφώνου και το κανάλι θα φιλοξενεί δράσεις όπως παρουσιάσεις βιβλίων, ποιητικών συλλογών , παρουσιάσεις χορευτικών και μουσικής κ.α. που έχουν συνάφεια με την Ελληνική Επανάσταση με υψηλή επιστημονική ποιότητα ,πρωτοτυπία και καλλιτεχνική απήχηση, ως σύμβολο ταυτότητας και κιβωτός της συλλογικής μνήμης σε σχέση με τα ιστορικά και τα κοινωνικά συμφραζόμενα της περιόδου στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Επίσης θα φιλοξενούνται σχολεία και παιδικοί σταθμοί και θα υπάρχει βιωματικό παιχνίδι αναδεικνύοντας την κοινωνική ταυτότητα της επανάστασης. Θα παρουσιάζονται ντοκυμαντέρ με τη ζωή, το έργο, και την παρακαταθήκη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και άλλων σημαντικών προσώπων της Ελληνικής Επανάστασης και τον αντίκτυπο τους όχι μόνο στην εποχή του αλλά και στην εποχή μας.

Ανάρτηση στον ηλεκτρονικό ιστότοπο ειδήσεων (νέες εκδόσεις, άρθρα , συνέδρια, θεματικές εκδηλώσεις για τα γεγονότα ορόσημα κάθε επαναστατικής χρονιάς κλπ.) από ότι διαδραματίζεται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για την ιστορία των επαναστάσεων της περιόδου. Φιλοξενία και παρουσίαση όλων των συλλόγων κλπ που θα διοργανώσουν εκδηλώσεις για το 1821 στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος καθώς και βιντεοσκόπηση για την μετέπειτα προβολή τους στο διαδίκτυο.

Το διαδικτυακό κανάλι και το ραδιόφωνο έχει ως στόχο να προσφέρει πληρέστερη γνώση της Ελληνικής Επανάστασης και την προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος όχι μόνο στο παρών αλλά και στο μέλλον για την προσέλκυση επισκεπτών καθώς θα γίνεται ζωντανή αναμετάδοση αλλά και μετέπειτα προβολή τους.

ΔΕΥΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ CHOIR
  

ΕΙΣ ΣΑΜΟΝ CHOIR
  

Ο ΔΕΙΠΝΟΣ ΤΩΝ ΚΛΕΠΤΩΝ CHOIR
  

Ο ΘΟΥΡΙΟΣ CHOIR
  

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΔΕΛΦΟΙ CHOIR
  

Ο ΚΛΕΦΤΗΣ CHOIR
  

ΤΣΑΜΙΚΟΣ CHOIR
  

 

“ΒΗΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ” 21 ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟ RADIO GAMMA
με την Ελευθερία Στεργιοπούλου


ΤΟΠΟΣ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΧΡΟΝΟΣ: 03/02/2021

 

123

Ψηφιακό σύστημα πολυεπίπεδης ανάδειξης της ιστορίας
και του πολιτιστικού αποθέματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
ΟΠΣ 5069382
123

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας

για υποστήριξη στην εγγραφή και τη χρήση
του διαχειριστικού υποσυστήματος του παρόντος Portal: 2611 100 238

Search

Χρησιμοποιούμε cookies ώστε η τοποθεσία μας να λειτουργεί σωστά, να εξατομικεύουμε περιεχόμενο και διαφημίσεις, να παρέχουμε λειτουργίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να αναλύουμε την κυκλοφορία μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση της τοποθεσίας μας στους συνεργάτες μέσων ανάλυσης. Πολιτική Cookies