Σύνδεση      Εγγραφή     Sitemap     instagram facebook
download app
google play app store

image
image
image
image
Υπηρεσία

MOSAIC // Culture & Creativity

To MOSAIC είναι μια Κοινωνική Επιχείρηση, ένας Οργανισμός Πολιτιστικής και Κοινωνικής Καινοτομίας, που έχει πρωταρχικό σκοπό την ανάδειξη, την ενδυνάμωση, την ανάπτυξη ικανοτήτων (Capacity Building), την ανάπτυξη κοινού (Audience Development) και την εξωστρέφεια των Πολιτιστικών και Δημιουργικών Οργανισμών, καθώς επίσης τη μελέτη και παρακολούθηση της Πολιτιστικής και Δημιουργικής Βιομηχανίας και της συμβολής της στην τοπική ανάπτυξη, την οικονομία και την κοινωνική συνοχή.

Ενθαρρύνει την πολιτιστική και κοινωνική καινοτομίαυποστηρίζοντας και καθοδηγώντας νέες δημιουργικές επιχειρηματικές δραστηριότητες και Start-Up, αναπτύσσοντας τοπικές περιφερειακές και διεθνείς συνέργειες και δημιουργώντας εναλλακτικούς τρόπους δικτύωσης και συνεργασίας μεταξύ των δημιουργικών φορέων, των επιχειρήσεων και του κοινού.

image
image
image
image

NEA-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Νέος χώρος MOSAIC


Ο νέος χώρος του Mosaic // Culture & Creativity είναι πολυμορφικός, στην καρδιά της πόλης, στο Μαρκάτο!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση

Ερμού 112, 262 25, Πάτρα

Τηλέφωνο

+30 2611810516

Emails-Website

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. http://www.mosaic-hub.gr/

 

Search