Σύνδεση      Εγγραφή     Sitemap     instagram facebook
download app
google play app store

Παραγωγή λευκώματος. Συγγραφή, σχεδιασμό και εκτύπωση λευκώματος που θα περιλαμβάνει τα προτραίτα των συνέδρων της Μυστικής Συνέλευσης της Βοστίτσας, τα οποία θα συνοδεύονται από μικρό αλλά περιεκτικό βιογραφικό τους, σε σχέση με τη δράση τους στον αγώνα του 1821. Θα είναι δε «μνημειώδες» καλλιτεχνικού και συλλεκτικού χαρακτήρα. Η δημιουργία και η κυκλοφορία, στοχεύει στη γνωριμία με ένα, όχι πολύ προβεβλημένο γεγονός της επανάστασης, και στη διάχυση της ιστορικής γνώσης και στην προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, όχι μόνο ιστορικά αλλά και τουριστικά.

 

 

 

 

 

ΤΟΠΟΣ:Π. ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, Π. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ, ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ «ΑΝΕΣΙΣ», ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., Π. ΚΑΠΝΑΠΟΘΗΚΕΣ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ, Γ. Ε. ΑΓΡΙΝΙΟΥ, Τ. ΚΟΙΝ. ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΣ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Τ. ΚΟΙΝ. ΔΟΚΙΜΙΟΥ, ΑΥΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ, Τ.ΚΟΙΝ. ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ, Τ. ΚΟΙΝ. ΝΕΡΟΜΑΝΑΣ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΜΑΝΑΣ, Τ. ΚΟΙΝ. ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΙΟΥ.

ΧΡΟΝΟΣ: ΙΟΥΝΙΟΣ 2021

 

123

Ψηφιακό σύστημα πολυεπίπεδης ανάδειξης της ιστορίας
και του πολιτιστικού αποθέματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
ΟΠΣ 5069382
123

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας

για υποστήριξη στην εγγραφή και τη χρήση
του διαχειριστικού υποσυστήματος του παρόντος Portal: 2611 100 238

Search

Χρησιμοποιούμε cookies ώστε η τοποθεσία μας να λειτουργεί σωστά, να εξατομικεύουμε περιεχόμενο και διαφημίσεις, να παρέχουμε λειτουργίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να αναλύουμε την κυκλοφορία μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση της τοποθεσίας μας στους συνεργάτες μέσων ανάλυσης. Πολιτική Cookies